paris when it sizzles
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
paris when it sizzles

You are not connected. Please login or register

amelkowe loff!

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1amelkowe loff! Empty amelkowe loff! Sro Lut 19, 2014 10:57 pm

amelie

amelie

szukam dla amelki tak:

rodzeństwa - braci, sióstr cała wuchta! ogólnie by się kochali ale też kłócili, norma

chłooców do romansów, by nie bylo jej nudnawo

chłopca do big love :flower: taki który by pokazał jej co to jest miłość i by się w końcu nie brała, oczywiście nie będzie tak prosto

jakiś przyjaciół w tym chce współlokatorów, najlepiej i facetów i laski!

rodzinke inna tez przyjme, zreszta wszystkich, chce DRAM <3

2amelkowe loff! Empty Re: amelkowe loff! Czw Lut 20, 2014 6:46 pm

carlton

carlton

• starsza siostra carlton?  amelkowe loff! 358898288 ktora ja traktuje z takim przymruzeniem oka, skoro amelie to studentka i nie wiadomo co, a carlton to bedzie troche rozpieszczony bachor, ktory nadal mieszka z rodzicami, itd.

• w sumie jakiegos chlopca tez bym ci chetnie zrobila... mam zamiar zrobic jakiegos biednego imigranta, to by nawet byl fajny plot z tym, skoro ona jest kasiasta.

3amelkowe loff! Empty Re: amelkowe loff! Czw Lut 20, 2014 8:14 pm

amelie

amelie

moze być tylko wtedy carlton musi być młodsza od amelci czyli min. 1991 rocznik!

a o do chłopca to by bylo spoko, drama z rodziną że on biedny a ona bogata, wszyscy będa jej wmawiać że leci na jego kasę, to można jeszcze wpleść w to kogoś kogo rodzice będą chcieli jej wcisnąć, dramat!

4amelkowe loff! Empty Re: amelkowe loff! Czw Lut 20, 2014 8:48 pm

flavio

flavio

ok, zmienie jej na jakies osiemnascie, bo i tak mialam zamiar, nie wiem czemu ma niby 23 lata!

+ w takim razie dostajesz mego meksykanca flavio, moga sie poznac tam, gdzie on pracuje, czyli przy naprawie butow!

5amelkowe loff! Empty Re: amelkowe loff! Pią Lut 21, 2014 9:56 am

amelie

amelie

okej, słodziak z niego! <3

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: